JOHN SLUIMAN MANAGEMENT DEVELOPMENT & PERSONAL COACHING

John Sluiman Mamagement Development & Personal Coaching bestaat inmiddels meer dan 10 jaar.

Omdat het steeds gaat over mensen in hun omgeving en specifieker in hun leefomgeving. Hoe gedragen en reageren mensen b.v. in een omgeving waarin ze als "economisch subject" worden gezien. Hoe reageren mensen daarop in hun persoonlijke ontwikkeling. Dan komen woorden als carrièreplanning, persoonlijke ontwikkeling, welbevinden, leiderschap, management, omgaan met macht en invloed in gedachten. Maar ook woorden als depressie, burn-out en psychische en energetische klachten komen naar voren. Om die laatste redenen is psychosociale therapie een belangrijk instrument en pijler geworden in mijn coachingpraktijk, voor de begeleiding van de medemens in zijn zoektocht naar antwoorden.

In 2012 werd "Wandelcoaching Gelderland" opgericht en in 2013 werd deze samenwerking geformaliseerd met de oprichting van een maatschap, eind 2018 werd deze samenwerking beëindigd. 
Wandelcoaches zijn zich bewust van het belang en de kracht van coachen in de natuur. (lees hierover meer op deze website).

In dit veld is "John Sluiman Management Development & Personal Coaching", professioneel, kundig, en met zichtbaar resultaat en passie actief omdat het gaat over mensen, mijn passie en nieuwsgierigheid.


          

JOHN SLUIMAN MANAGEMENT DEVELOPMENT & PERSONAL COACHING

De Wieken 85 
6581 DC Malden Nederland
Telefoon: 06-54678073
KvK-nr.: 09188645
E-mail:
info@johnsluiman.com

 
   

 

  

 

                                                                                                                                                                                


JOHN SLUIMAN TRANSPERSOONLIJKE COUNSELING 'praktijk voor psychosociale begeledin